«Oh! Europa!» Quina política econòmica ens has preparat?

Un programa en què parlem de ciència política. Repassem investigacions acadèmiques, xerrem dels reptes de la disciplina i conversem amb els protagonistes. Amb la dosi justa de rigor | Conduït per Marc Sanjaume, Toni Rodon i Marc Guinjoan

La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, a la sessió plenària del Parlament Europeu del 13 de maig sobre la CoViD-19. | Etienne Ansotte/Unió Europea
per El Pati Descobert, 14 de maig de 2020 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons les previsions de la Generalitat de Catalunya, es preveu que aquest any el PIB català caigui entre un 7,6% i un 8,8%. Xifres similars, o pitjors, es preveuen per la resta d'economies de la Unió Europea.

Quina política econòmica té previst engegar la UE? Què hi pot fer? Quina és la lògica política que hi ha al darrera de les mesures que de moment s'estan discutint? En parlem amb l'experta en política econòmica europea i exsecretària d'Acció Exterior i de la Unió Europea de la Generalitat, Mireia Borrell.



 

Subscriure's al podcast:

   

Més reflexions a Pensem.cat:












Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència