Fundació Congrés de Cultura Catalana

Les més llegides del 2022

Repàs a les 10 publicacions que enguany han generat major interès entre l'audiència: salut, llengua, feminisme, migracions, Universitat...

Pensem és una iniciativa de la Fundació Congrés de Cultura Catalana per fomentar la divulgació científica en català. | B.F.
per Pensem, 29 de desembre de 2022 a les 07:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de desembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La disseminació en català de la recerca universitària és la raó fundacional de Pensem.cat, el projecte editorial concebut per la Fundació Congrés de Cultura Catalana el juny de 2019 amb l'objectiu de contribuir a l'enriquiment del debat públic del país.

En base a aquesta premissa, Pensem.cat té les portes obertes a tota la comunitat investigadora catalanoparlant perquè hi difongui les seves línies de recerca. Així doncs, el rànquing de les més llegides d'aquest 2022 l'encapçala una notícia de l'àmbit de les ciències de la salut, fet que constata l'interès de disposar de coneixements científicament validats en català a l'abast de tothom. Completen el podi un anàlisi sociolingüístic d'una llengua altament minoritzada com és l'aragonès i un repàs històrico-antropològic a la maternitat: 

La resta d'articles que més han captat l'atenció de l'audiència aquest 2022 són de temàtiques tan diverses com el feminisme, la història, la llengua i el propi sistema universitari dels Països Catalans:
 


 

També et pot interessar:
 
També hauries de llegir
Fa 173 setmanes

Col·labora i uneix-te a la comunitat Pensem

Fa 264 setmanes

Per què naixem?

Fa 133 setmanes

Les 21 més llegides del 2021

Fa 212 setmanes

Un any pensant

Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència