Cinta S. Bellmunt a Twitter @cintabellmunt

Periodista, escriptora, biògrafa, comunicadora i arqueòloga. Nascuda a Barcelona el 1963, és llicenciada en Ciències de la Informació, postgraduada en Periodisme Digital i Màster Erasmus Mundus en Arqueologia del Quaternari i Evolució Humana. Ha treballat per mitjans de comunicació com l’Avui, El País, Agència EFE, TVE o TV3. Des del 1988 realitza accions de socialització de la ciència amb l’arqueòleg Eudald Carbonell, codirector del Proyecto Atapuerca, i és responsable de Comunicació de l'IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social). Ha publicat una desena de llibres, entre els quals: "Darrere el micro", "69 anys de ràdio a Tarragona"; "Els somnis de l’evolució", amb E. Carbonell; "Lluís Llach, el noi de cal Vall", amb Josep Grau; "TinetHistòria. 10 anys de la primera xarxa ciutadana d’Internet a l’Estat espanyol"; "El catalanisme evolutiu", amb E. Carbonell; "Sicus, 20 anys amb sabor de rumba", i "Petjades tarragonines a la història". Ha traduït al català el llibre "Lluís Llach, sempre més lluny".

21/12/2021
Analitzar mostres és una part del procés científic; comunicar-ne els resultats, també.
Analitzar mostres és una part del procés científic; comunicar-ne els resultats, també. | Freepik/DCStudio.
«Gastar diners en comunicació, i en català, no ha de fer por» | «Ja deia Carl Sagan que una de les raons per les quals els científics han de comunicar és perquè la major part del finançament de la ciència procedeix de la ciutadania»
26/07/2019
Jornada festiva i lúdica organitzada a Terrassa el 2016 per part de la Fundació Secretariat Gitano.
Jornada festiva i lúdica organitzada a Terrassa el 2016 per part de la Fundació Secretariat Gitano. | Cristóbal Castro
L'estigmatització del poble romaní i la discriminació que històricament ha sofert ha comportat que el conjunt de la societat en tingui una visió negativa
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència