Ramon Sanahuja i Pablo Peralta

Ramon Sanahuja Vélez: director del Departament d'Atenció i Acollida d'immigrants de l'Ajuntament de Barcelona des de juliol de 2015, i actualment és també responsable de l'atenció de refugiats a la ciutat.
Al llarg dels anys ha ocupat diversos càrrecs directius de la ciutat en matèria d'immigració, interculturalitat, innovació social i cooperació internacional i ha estat responsable del Pla Intercultural de Barcelona (2009-2011).
Va ser president del Grup de Treball de Migracions d'Eurociutats representant a Barcelona (2009-2013).
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Màster en Gestió Pública, ha participat com a docent en diferents Màsters i Postgraus en immigració (UAB, UB), així com en l'Acadèmia d’Immigració de la Universitat d'Oxford (2015-17).

Pablo Peralta de Andrés (@asteroideas): treballador social i mediador. Postgrau en Mediació (URL), Postgrau en Gestió de Grups (UPF-IDEC). Des del 2016 és tècnic de la Direcció d'Atenció i Acollida d'Immigrants de l'Ajuntament de Barcelona on, des del Pla "Barcelona Ciutat Refugi", dona suport a entitats amb les quals teixeix aliances, canalitza els oferiments de col·laboració i dirigeix els continguts del web ciutatrefugi.barcelona.
La seva trajectòria s'ha centrat en el treball comunitari a l'àmbit municipal: tècnic del Projecte RADARS a Barcelona, responsable del Servei de Mediació de Ripollet i al Servei de Mediació de Santa Coloma de Gramenet, entre d'altres.
Docent en Gestió de Conflictes, va ser l'impulsor del primer projecte de Mediació Penitenciària a Catalunya (CP Brians1) i forma part de la Xarxa per a la Mediació (@xarxamediacio) i Tèsera Mediació (@TeseraMediacio).

13/11/2019
Immigrants fent cua davant d'una Oficina d'Atenció al Ciutadà per sol·licitar l'arrelament social.
Immigrants fent cua davant d'una Oficina d'Atenció al Ciutadà per sol·licitar l'arrelament social. | Lluís Vilaró
Les persones -refugiades o migrants- seguiran arribant a les ciutats, més enllà del que facin l'Estat o les autonomies | Espanya no és un país amb tradició d'acollir: al 2018 es van denegar 3 de cada 4 sol·licituds
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència