Elvira Riera Gil

Doctora en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i especialista en política lingüística amb una llarga trajectòria professional a la Generalitat de Catalunya, on va ser subdirectora general de Política Lingüística entre 2004 i 2011. És membre del Grup de Recerca en Teoria Política de la UPF i ha publicat diversos treballs acadèmics i divulgatius en el seu àmbit d'especialitat. L'any 2019 el seu llibre Justícia lingüística i societats mixtes: una defensa de la pluralitat (PDF) va obtenir el Premi Modest Reixach, que atorga la Societat Catalana de Sociolingüística de l'Institut d'Estudis Catalans.

10/03/2020
La campanya 'Dóna corda al català', el 2005, tenia per objectiu promoure l'ús social de la llengua. A la imatge, la 'Queta' amb el primer equip del FC Barcelona.
La campanya 'Dóna corda al català', el 2005, tenia per objectiu promoure l'ús social de la llengua. A la imatge, la 'Queta' amb el primer equip del FC Barcelona. | Generalitat de Catalunya.
"Hem de poder parlar sense pors, sense tabús, de la importància que té per als catalans mantenir la llengua catalana com a part de la identitat individual i col·lectiva"
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència