Alger Sans i Jordi Vallverdú

Alger Sans Pinillos és investigador postdoctoral al Dipartimento di Studi Umanistici (Sezione di Filosofia) a la Università degli Studi di Pavia i al Computacional Philosophy Laboratory, on fa recerca en raonament abductiu. També forma part del Grup d’estudis humanístics en ciència i tecnologia (gehuct) i de l’equip TecnoCog de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Jordi Vallverdú és professor ICREA Acadèmia del Departament de Filosofia de la UAB, especialista en Filosofia de la Ciència i la Computació. Fa recerca en epistemologia computacional, modelització d’emocions en màquines, bioètica, causalitat en epidemiologia, i heurístiques situades. Autor de més de 150 publicacions acadèmiques, els seus cursos massius a COURSERA tenen actualment més de 100.000 alumnes. Col·labora puntualment com a expert en mitjans com Catalunya Ràdio o La Vanguardia, entre d’altres.

11/04/2020
Un sanitari, protegint-se per tractar pacients infectats per la Covid-19.
Un sanitari, protegint-se per tractar pacients infectats per la Covid-19. | OMS
Les epidèmies contenen un fort element social i cultural, que no té perquè ser extrapolable a altres contexts | Molts s'emplenen la boca de prediccions sobre un nou ordre, més global i just | Primer caldria reflexionar si estem davant un punt d'inflexió social o només davant d'una pandèmia
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència