Anna Forés i David Bueno

Anna Forés: Doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació i llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Directora adjunta de la Càtedra de Neuroeducació UB_1st i integrant del grup d'investigació consolidat GR-EMA (entorns i materials per a l'aprenentatge) de l'ICE de la UB.

David Bueno: Doctor en Biologia i professor i investigador de Genètica a la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria professional i acadèmica s'ha centrat en la genètica del desenvolupament i la neurociència, i la seva relació amb el comportament. Imparteix classes de genètica i epigenètica a diversos graus de biociències, i de comunicació científica i neurociència a diversos màsters i postgraus de comunicació i neuroeducació.

16/06/2020
Els infants amb millor capacitat per regular l'atenció es desenvolupen millor en l'escola i en la vida.
Els infants amb millor capacitat per regular l'atenció es desenvolupen millor en l'escola i en la vida. | ElisaRiva/Canva.
En moltes ocasions, tant el docent com l'estudiant creuen que un argument ben esbossat consolidarà sense dificultats | Molts cops, només és una il·lusió: una cosa és l'assimilació del coneixement 'per se' i una altra l'assimilació per poder-lo expressar
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència