Joaquim Brugué i Torruella a Twitter @QuimBrugue

Llicenciat en Ciències Econòmiques (UAB), Diploma en Data Analysis for Social Sciences (Essex University) i doctor en Ciència Política i de l'Administració (UAB). Estades de recerca a les Universitats d'Oxford i Cambridge. En l'àmbit universitari, ha estat coordinador de la titulació, vice-degà d'ordenació acadèmica, coordinador del mestratge en Gestió Pública i director del programa de doctorat. Ha desenvolupat la seva activitat docent i investigadora en els àmbits de la gestió pública, el govern local, la innovació democràtica i l'anàlisi de polítiques públiques.
Director general de Participació Ciutadana al Govern de la Generalitat de Catalunya (2004-2008), Director del Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) (2009-2014) i president de l'Associació Espanyola de Ciència Política (AECPA)(2015 i 2017). Actualment, catedràtic de Ciència Política i Director acadèmic del Campus Cohesió i Responsabilitat socials a la Universitat de Girona (UdG).

21/09/2021
Estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, el primer dia de classe d'aquest curs 20-21.
Estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, el primer dia de classe d'aquest curs 20-21. | UdL
«Per fer carrera acadèmica cal oblidar-se de col·laborar amb els col·legues, dels alumnes, la docència i de la utilitat de la nostra feina a l'hora de transformar l'entorn. Cal oblidar-se de totes aquestes distraccions inútils i concentrar-se en les publicacions d'impacte»
22/06/2020
Combatre la segregació escolar comporta trobar la combinació entre heterogeneïtat amb proximitat.
Combatre la segregació escolar comporta trobar la combinació entre heterogeneïtat amb proximitat. | Freepik/@jcomp
En una mateixa àrea del municipi, d'alta complexitat, s'hi troben tant la major densitat de famílies que porten els fills als centres escolars més propers com les que els traslladen als centres més allunyats
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència