Andrés Pozas a Twitter @AndresPozas

Sabadell, 1970. Tècnic Superior de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, tècnic de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, analista del motor de recerca i amb anterioritat tècnic d'internacionalitació d'ACCIÓ. Cursant el doctorat part-time de 'Competitivitat empresarial i territorial, innovació i sostenibilitat' a l'Institut Químic de Sarrià (IQS-URL) sobre la percepció del turisme i la seva gestió a la ciutat de Barcelona per part de les seves persones residents (2017-). Llicenciat en Filosofia i Lletres i Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB el 1993, màster en Gestió Pública (UAB, 1995).

13/07/2020
La platja de Portocristo (Mallorca) als anys 60, un dels punts d'atracció del primer turisme de masses.
La platja de Portocristo (Mallorca) als anys 60, un dels punts d'atracció del primer turisme de masses. | Biblioteca de la Facultat d'Empresa i Gestió Pública de la Universitat de Saragossa | Flickr.
El turisme de masses dels 60 promogut pel règim franquista va trencar amb la visió d'un turisme més cosmopolita i modern promogut a Barcelona i Catalunya a finals del segle XIX i principis del XX
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència