Daniel Tarragó i Gerard Quiñones

Daniel Tarragó (@danielneopolis)
Llicenciat en Sociologia per la UAB. Postgrau en Comunicació i Màrqueting Polític (ICPS-UAB). Postgrau en Tècniques d'Investigació Social Aplicades (UB-UAB). Postgrau en Gestió de la Diversitat Cultural (IDEC-UPF). Professor associat de Sociologia de la UAB. Autor de diversos estudis d'investigació sobre innovació pública, participació ciutadana i gestió interna de l'administració pública. Fundador i soci-director de Neòpolis, consultoria estratègica d'innovació social.

Gerard Quiñones (@gerardneopolis)
Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UAB. Postgrau en Comunicació i Màrqueting Polític (ICPSUAB). Postgrau en Tècniques d'Investigació Social Aplicades (UB-UAB). Fundador i soci-director de Neòpolis, consultoria estratègica d’innovació social. Autor del llibre 'Experiències participatives en els municipis gironins', promogut per la Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

30/07/2020
Ciutadans de Martorell consultant les diferents propostes per votar als pressupostos participatius del 2017.
Ciutadans de Martorell consultant les diferents propostes per votar als pressupostos participatius del 2017. | Ajuntament de Martorell.
Són instruments que traspassen fronteres ideològiques: més enllà del color polític, el factor que en facilita la pràctica és la voluntat de canviar les formes tradicionals de fer política | Només en un 15% dels processos es gestionen partides superiors al 2% del pressupost municipal
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència