Soledad Morales i Lluís Garay

Soledad Morales (@SoleMoralesUOC): Doctora en Geografia Humana per la Universitat Autònoma de Barcelona, Magister en Geografia per la mateixa universitat i Postgrau en Agent de Desenvolupament Internacional per la Universitat Politècnica de Catalunya i Setem (1998). Actualment és professora Agregada dels Estudis d'Economia i Empresa i Directora Acadèmica del Màster Universitari en Turisme Sostenible i TIC i del Màster d'Estratègia i Gestió Sostenible de les Destinacions Turístiques. Membre del grup de recerca en Turisme de la UOC NOUTUR. Lidera diferents projectes d'I+D en l'àmbit de la disciplina turística.

Lluís Garay (@luisgaraysbd): Doctor en Economia per la Universitat Autonòma de Barcelona. Actualment és el director del Grup de Recerca NOUTUR (Noves Perspectives en Turisme i Oci) de la UOC, on també realitza docència en els àmbits de la historia econòmica i el turisme. Anteriorment va ser director dels Segons Cicles en Administració i Direcció d'Empreses i de Ciències del Treball de la UOC així com director del Grau en Relacions Laborals i Ocupació i del Màster en Responsabilitat Social Corporativa. Des de 2010 és també professor col·laborador a la Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB.

19/10/2020
Airbnb es presenta públicament com una plataforma per fomentar el turisme sostenible.
Airbnb es presenta públicament com una plataforma per fomentar el turisme sostenible. | Flickr/Open Grid Scheduler
Només un 35% dels anuncis que apareixen a la xarxa corresponen directament al model 'pur' d'intercanvi entre iguals | El 20% de les propietats llistades a Catalunya pertanyen a només el 0,65% dels anunciants
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència