Francesc Fusté i Lluís Mundet

Francesc Fusté-Forné: doctor en Turisme per la Universitat de Girona (UdG) i doctor en Comunicació per la Universitat Ramon Llull (URL). És professor i investigador a la Universitat de Girona i professor col·laborador a la Universitat Oberta de Catalunya. La seva recerca se centra en l'estudi de la gastronomia com un recurs cultural i natural, i analitza la valorització turística del patrimoni alimentari com a font de desenvolupament local i sostenible.

Lluís Mundet i Cerdan: doctor en Geografia Humana per la Universitat de Girona (UdG). Professor Titular de la Facultat de Turisme i Coordinador del Programa de Doctorat Interuniversitari en Turisme de la UdG. La seva recerca s’ha centrat darrerament en el Dark Tourism (turisme fosc o de memòria) el turisme cultural i la gastronomia.

14/10/2020
A Catalunya es produeixen més de 250 varietats de formatges.
A Catalunya es produeixen més de 250 varietats de formatges. | Bernat Cedó
La innovació turística és una forma de creació de valor per les petites i mitjanes empreses agroalimentàries en zones rurals | El turisme especialitzat en gastronomia és una fórmula per atribuir valor als productes regionals
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència