Notícies per autor: Enric Pujol i Josep Santesmases

Enric Pujol i Casademont: Figueres, 1960. Historiador. Professor a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i membre de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC). La seva tesi doctoral fou Història i reconstrucció nacional. La historiografia a l'època de Ferran Soldevila (2003). Fou comissari del projecte de Museu de l'Exili de La Jonquera (MUME) i codirector del Diccionari d'historiografia catalana (2003). Va ser també Director de la Casa de la Generalitat de Perpinyà i Coordinador de l'Àrea d'Història i Pensament Polític de la Generalitat de Catalunya.

Josep Santesmases i Ollé: Vila-rodona, 1951. President de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i vicepresident segon de l’Institut Ramon Muntaner. És president del Centre d'Estudis del Gaià. És codirector de Plecs d'Història Local i de La Resclosa. Ha publicat diversos llibres i molts articles sobre història local.

05/11/2020
Gairebé la meitat dels més de 200 representants havien estudiat Dret | El 32% eren terratinents | 41 polítics van quedar afectats per la Guerra Civil en els grau de mort, exili i presó
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència