David Block i Victor Corona

David Block: ICREA Research Professor in Sociolinguistics al Departament d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra. Al llarg de més de tres dècades ha publicat llibres, articles i capítols sobre temes diversos. És autor de Political Economy and Sociolinguistics (2018), Post-Truth and Political Discourse (2019) i Innovations and Challenges in Identity Research (2021).

Victor Corona: Doctor en Didàctica de la Llengua i la Literatura (UAB, 2012). Ha realitzat estades postdoctorals a l'École Normale Supériure de Lyon i a la Universitat de Lleida (Programa Juan de la Cierva 2016-2019). Les seves recerques aborden, des de la perspectiva de l'antropologia lingüística, temes com identitats, pràctiques lingüístiques i discriminació. Actualment és professor-investigador a la Universitat Paris 8.

- Pàgina personal a Academia.edu

23/11/2020
La diputada Najat Driouech sovint és víctima d'atacs xenòfobs tant a les xarxes socials com per part de formacions polítiques.
La diputada Najat Driouech sovint és víctima d'atacs xenòfobs tant a les xarxes socials com per part de formacions polítiques. | Adrià Costa.
Els actes de racisme són sovint subtils i indirectes, en comptes d'obvis i directes | A Catalunya es dóna el fet que persones que normalment parlen català utilitzen el castellà quan es dirigeixen a persones que no semblen catalanoparlants
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència