Fran Calvo, Rebeca Alfranca, Xavier Carbonell i Anna Castelló

Fran Calvo: Barcelona, 1978. Doctor en Psicologia, llicenciat en Psicopedagogia i diplomat en Educació Social. Treballa en l'àmbit de les addiccions a drogues des de l’any 2005. Ha estat el responsable dels programes de reducció de danys de Girona entre l’any 2010 i el 2016. Actualment és el coordinador de recerca i avaluació de Fundació Salut i Comunitat. Professor associat de la Universitat de Girona (UdG), ha publicat una trentena d'articles científics al voltant de les drogodependències, l'exclusió social i residencial.

Rebeca Alfranca: Saragossa, 1972. Metgessa de família del CAP Santa Clara-Girona. Doctora per la Universitat de Girona (UdG). Ha participat en diferents projectes de Salut Comunitària. En l'actualitat, dedica part de la seva tasca assistencial i de recerca a l'atenció a les persones en situació de sensellarisme.

Xavier Carbonell: Des de l'any 1985, psicòleg clínic en el centre de tractament per a addictes a substàncies CAS Garbivent de la ciutat de Barcelona. Doctor en Psicologia (1989.) Professor de la Facultat de Psicologia Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL) des de 1992 i Catedràtic de la Universitat Ramon Llull des de 2014. Els seus interessos científics se centren en les addiccions a substàncies i en els efectes de les tecnologies digitals en la conducta humana.

Anna Castelló: La Garriga, 1994. Graduada en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Postgrau en Gènere i Igualtat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Estudiant d’últim any en Educació Social per la Universitat de Girona. Actualment treballant a Comunitat Terapèutica Can Parellada de Dianova.

14/05/2021
Una persona en situació de sensellarisme al centre de Barcelona.
Una persona en situació de sensellarisme al centre de Barcelona. | Martí Urgell
No són vistes com a víctimes, sinó subtilment com a responsables | Pateixen multitud d'agressions i estan més exposades a patir violència, especialment les dones | Són paradoxalment de les més oblidades tot i ser de les més visibles
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència