Josep Maria Arauzo i Eva Coll

Josep-Maria Arauzo-Carod: Catedràtic d'Economia a la Universitat Rovira i Virgili (URV), on és Director del Centre de Recerca en Economia i Sostenibilitat (ECO-SOS). Llicenciat en Ciències Econòmiques (Universitat de Barcelona) i doctor en Economia (Universitat Rovira i Virgili), ha estat investigador visitant a la University of Reading (Regne Unit) i actualment és Director de la International Network of Economic Research (INFER) i membre del Tribunal Català de Defensa de la Competència (ACCO).

Eva Coll-Martinez: Professora adjunta a l'Université de Toulouse Capitole (Sciences Po) i investigadora al centre de recerca LEREPS (França). Doctora en Economia per la Universitat Rovira i Virgili, ha estat investigadora postdoctoral al centre de recerca CREM de la Université de Caen Normandie (França).

19/05/2021
Plató de gravació de l'empresa Mediapro, gegant audiovisual amb seu a Barcelona.
Plató de gravació de l'empresa Mediapro, gegant audiovisual amb seu a Barcelona. | Mediapro.
Les empreses perceben els avantatges de situar-se prop d'empreses semblants, amb les quals poden establir relacions tant de cooperació com de competència | Catalunya té uns 26.500 treballadors ocupats en el sector audiovisual
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència