Marina Massaguer, Avel·lí Flors-Mas i F. Xavier Vila

Marina Massaguer: Tarragona, 1982. Llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat Rovira i Virgili (URV). En l'actualitat fa recerca sociolingüística al CUSC-Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona (UB) i a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). La seva tesi doctoral, en curs, se centra en els posicionaments dels no catalanoparlants respecte a les dinàmiques sociolingüístiques de Catalunya.

Avel·lí Flors-Mas: Castelló de la Plana, 1988. Llicenciat i doctor en Filologia Catalana per la UB. És investigador del CUSC - Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació de la UB i professor associat del Grau de Lingüística de la mateixa universitat. La seva recerca se centra en la sociolingüística de la joventut i de la immigració, en la demolingüística, i en l'estudi de les polítiques lingüístiques, especialment en l’àmbit educatiu.

F.Xavier Vila: Esplugues de Llobregat, 1966. Catedràtic de Sociolingüística Catalana i director del Departament de FIlologia Catalana i Lingüística General de la UB i del Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació (UB). Col·laborador de mitjans com el diari Ara i la revista Núvol, entre les seves darreres publicacions acadèmiques hi ha els capítols 'Language demography i 'Teaching and learning of Catalan', al Manual of Catalan Linguistics o 'L'insult com a finestra a la ideologia nacionalista'.

14/06/2021
El 'youtuber' mallorquí Miquel Montoro va decidir passar-se al castellà el maig de l'any passat perquè arribava a una audiència molt superior.
El 'youtuber' mallorquí Miquel Montoro va decidir passar-se al castellà el maig de l'any passat perquè arribava a una audiència molt superior. | YouTube.
La majoria de creadors parteixen de la idea que el castellà els permetrà arribar a més gent | A causa de la falta de referents, pot haver-hi qui acabi considerant que l'absència del català es deu al fet que no és una llengua prou apta per a les xarxes
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència