Anna Torrijos, Anton Ferret, Vanessa Bretxa i Carla Bruguera

Anna Torrijos. Tècnica d’estudis i indicadors de la Secretaria de Política Lingüística. Llicenciada en Sociologia. Màster de Tècniques d’Investigació Social Aplicada i postgrau en Màrqueting Lingüístic (URL).

Anton Ferret. Cap del Servei d’Informació, Difusió i Estudis de la Secretaria de Política Lingüística. Llicenciat en Filologia Catalana i Comunicació Audiovisual.

Vanessa Bretxa. Tècnica d’estudis i indicadors de la Secretaria de Política Lingüística. Doctora en Sociologia per la Universitat de Barcelona.

Carla Bruguera. Tècnica d’estudis i indicadors de la Secretaria de Política Lingüística fins al febrer de 2021. Actualment treballa com a tècnica de projectes a la Sub-direcció General de Drogodependències. Llicenciada en Sociologia. Màster en Investigació Social (Birkbeck).

09/07/2021
La configuració de dispositius en català se situa per sota del 50%
La configuració de dispositius en català se situa per sota del 50% | Adrià Costa.
Repàs a tot el seguit d'indicadors que radiografien la salut de la llengua en l'entorn virtual, tant pel que fa a les marques com als usos dels ciutadans | L'oferta i la disponibilitat que donen les diverses marques condicionen la demanda
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència