Jose Sánchez i Gemma Aubarell

Jose Sánchez-García: Antropòleg, ha investigat en la construcció identitària juvenil i moviments socials al Nord d'Àfrica. Actualment és investigador sènior a la UPF i coordinador científic del projecte TRANSGANG: Transnational Gangs es Agents of Mediation: Experiences of conflict resolution in youth street organizations in Southern Europe, North Africa and the Americas (TRANSGANG). European Union: HORIZON-2020, European Research Council - Advanced Grant [H2020-ERC-AdG-742.705]. PI: C. Feixa. 2018-2022. Universitat Pompeu Fabra, Barcelona.

Gemma Aubarell: Professora associada a la Facultat de Relacions Internacionals i Comunicació de la Universitat Ramon Llull (URL). Cap del Servei de Relacions Mediterrànies i Xarxes Europees al Departament d'Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya. Membre del Grup de recerca interdisciplinari sobre migracions GRITIM-UPF. Directora del comitè d'ètica del projecte Horizon 2020 TransGang. Ha estat Directora del Departament de Programes a l'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) i Directora de la Unitat de Programes i Xarxes de la Fundació Anna Lindh (Alexandria, Egipte) fins 2016.

05/10/2021
Refugiades sirianes al camp humanitari de Za'atari, a Jordània.
Refugiades sirianes al camp humanitari de Za'atari, a Jordània. | UN Women.
No queda clar que s'hagi d'assumir que el secularisme o la revolució sigui un marcador de 'progrés' i modernitat confrontat a la religió | Els moviments socials de 2011 han creat tant oportunitats com amenaces per a les dones
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència