Raquel Camprubí i Joan Garau-Vadell

Raquel Camprubí: Professora Agregada de la Universitat de Girona (UdG). Va finalitzar el seu doctorat l'any 2009, centrant-se en la formació de la imatge turística i les xarxes relacionals, i va ser guardonada amb el Premi Extraordinari de Doctorat en Gestió i Administració d'Empreses 2011. Els seus interessos de recerca se centren en la gestió de destinacions, la imatge i branding de les destinacions, el comportament del turista, les fonts d’informació turística i la percepció de risc.

Joan Garau-Vadell: Ensenya Màrqueting i Investigació de Mercats als estudiants de Grau i Màster de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Ha exercit com a director de l'Escola de Turisme d'Eivissa i actualment dirigeix el postgrau en Revenue Management de la UIB. Les seves àrees de recerca inclouen el màrqueting de destinacions turístiques, el turisme peer-to-peer, la interacció turista-resident, el comportament de compra dels turistes, la satisfacció turística i l'anàlisi de segments turístics específics.

29/10/2021
L'App d'Airbnb, instal·lada en un telèfon mòbil.
L'App d'Airbnb, instal·lada en un telèfon mòbil. | Ivan Radic/Flickr.
Els ciutadans amb un nivell d'estudis elemental i ingressos per sota la mitjana tendeixen a veure-ho com un perill, mentre que executius i professionals liberals hi són més favorables | El grup majoritari hi veu un risc "socio-cultural moderat"
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència