Lídia Gallego, Josep M. Cots i Peter Garrett

Lídia Gallego Balsà: Lectora Serra Húnter al Departament d'Estudis Anglesos i Alemanys de la URV. És especialista en l'estudi de les polítiques lingüístiques, la internacionalització i el multilingüisme en l'àmbit universitari mitjançant l'anàlisi del discurs. Membre del grup de Recerca en Llengua i Lingüística (ROLLING). Ha publicat The Sociolinguisitics of Higher Education (Palgrave, 2019) en coautoria amb Josep Soler.

Josep M. Cots: Catedràtic de Llengua Anglesa i Lingüística Aplicada de la UdL. Fundador del grup de recerca Cercle de Lingüística Aplicada (CLA). En la seva recerca combina l'anàlisi del discurs i la sociolingüística en l'estudi del multilingüisme, amb un èmfasi especial en l'àmbit educatiu.

Peter Garrett: Professor emèrit del Centre de Recerca en Llengua i Comunicació de la Universitat de Cardiff, Gal·les. Principalment ha investigat en les àrees de la sociolingüística i la psicologia social de la llengua, especialment en relació amb les actituds i el canvi d'actituds cap a les llengües, i els impactes de la globalització i la internacionalització en les llengües minoritàries i estàndards.

25/01/2022
Manifestació de l'entitat Cymdeithas yr Iaith, que vetlla des dels anys 60 per l'increment de la presència del gal·lès en totes les esferes de la vida pública de Gal·les.
Manifestació de l'entitat Cymdeithas yr Iaith, que vetlla des dels anys 60 per l'increment de la presència del gal·lès en totes les esferes de la vida pública de Gal·les. | Cymdeithas yr Iaith.
«En territoris bilingües on una llengua minoritària i una majoritària coexisteixen, els parlants de la llengua minoritària poden percebre com una amenaça la introducció d'una llengua internacional com l'anglès»
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència