Notícies per autor: Lídia Gallego, Josep M. Cots i Peter Garrett

Lídia Gallego Balsà: Lectora Serra Húnter al Departament d'Estudis Anglesos i Alemanys de la URV. És especialista en l'estudi de les polítiques lingüístiques, la internacionalització i el multilingüisme en l'àmbit universitari mitjançant l'anàlisi del discurs. Membre del grup de Recerca en Llengua i Lingüística (ROLLING). Ha publicat The Sociolinguisitics of Higher Education (Palgrave, 2019) en coautoria amb Josep Soler.

Josep M. Cots: Catedràtic de Llengua Anglesa i Lingüística Aplicada de la UdL. Fundador del grup de recerca Cercle de Lingüística Aplicada (CLA). En la seva recerca combina l'anàlisi del discurs i la sociolingüística en l'estudi del multilingüisme, amb un èmfasi especial en l'àmbit educatiu.

Peter Garrett: Professor emèrit del Centre de Recerca en Llengua i Comunicació de la Universitat de Cardiff, Gal·les. Principalment ha investigat en les àrees de la sociolingüística i la psicologia social de la llengua, especialment en relació amb les actituds i el canvi d'actituds cap a les llengües, i els impactes de la globalització i la internacionalització en les llengües minoritàries i estàndards.

25/01/2022
«En territoris bilingües on una llengua minoritària i una majoritària coexisteixen, els parlants de la llengua minoritària poden percebre com una amenaça la introducció d'una llengua internacional com l'anglès»
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència