Bruna Alvarez

Doctora en Antropologia, membre del Grup de Recerca AFIN i professora associada a la UAB, la UB i tutora del Grau d’Antropologia i Evolució Humana de la UOC. Les seves recerques se centren en la salut sexual i reproductiva de les dones a Catalunya, concretament, ha analitzat la construcció social de la maternitat. Actualment, està iniciant una recerca sobre com les dones que són usuàries de reproducció assistida amb donació de gàmetes -òvuls o esperma- es converteixen en mares.

Coordinadora del projecte “SexAFIN: educació afectivosexual i reproductiva a les escoles de primària”, que pretén conèixer què saben els infants sobre sexualitat i com parlar-ne amb les comunitats educatives, a través de metodologies participatives que es realitza a Barcelona i Ciudad Juárez. També ha coordinat projectes de transferència de recerca sobre Diversitat Familiar a les escoles.

Researchgate: https://www.researchgate.net/profile/Bruna-Alvarez

22/03/2022
Espanya té la xifra més alta de 'child gap' d'Europa, la diferència del nombre de fill/es desitjat als que finalment es tenen.
Espanya té la xifra més alta de 'child gap' d'Europa, la diferència del nombre de fill/es desitjat als que finalment es tenen. | Paula Jaume / Criar.cat
El 1975, l’edat de la primera maternitat era de 25 anys; el 2019, de 31. Hi ha menys temps de tenir el nombre de fills/es desitjats | «El rebuig de la maternitat per part del feminisme institucional posat en context històric és comprensible, però ja no ho és tant que 40 anys després continuï sense estar present en les reivindicacions feministes»
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència