Joan Serra Carné a Twitter @jserracarne

Experiència professional

Acumula més de 20 anys d’experiència i especialització en informació de societat i política en mitjans escrits. En la darrera dècada ha alternat la tasca a la premsa escrita en diversos mitjans audiovisuals.

Biografia

Especialitzat en informació de política i societat. Joan Serra Carné (Roda de Ter, 1979). Periodista. És redactor en cap de NacióDigital. Va formar part de l’equip fundador del diari Ara, on va ser cap de Societat i subcap de Política, i també va treballar a El 9 Nou. Col·labora en diversos mitjans audiovisuals, entre els quals TV3, Catalunya Ràdio i la Cadena Ser, com a analista en informació política. És autor del llibres Ada, la rebel·lió democràtica (2016), i coautor de Tota la veritat sobre Plataforma per Catalunya (2008), El part dels comuns (2017) i Enemics íntims (2021). També ha escrit Viure. Jo també tinc càncer (2016) i Històries In_dependents (2010).

Cites

Obres i conferències

Ha escrit diversos llibres, la majoria centrats en la informació política. És autor d’Ada, la rebel·lió democràtica (2016), i coautor de Tota la veritat sobre Plataforma per Catalunya (2008), El part dels comuns (2017) i Enemics íntims (2021). També ha escrit Viure. Jo també tinc càncer (2016) i Històries In_dependents (2010).

Interessos personals

Interessat en la literatura de no-ficció vinculada a la història contemporània, aficionat del Barça i devot del cruyffisme.

Pàgina 1 de 0
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència