paisatge
14/10/2020
Francesc Fusté i Lluís Mundet
La innovació turística és una forma de creació de valor per les petites i mitjanes empreses agroalimentàries en zones rurals | El turisme especialitzat en gastronomia és una fórmula per atribuir valor als productes regionals
30/10/2019
Anna Gallés
Als principals rius i estanys catalans els peixos invasors superen amb escreix els autòctons, fet que provoca alteracions importants | En alguns aqüífers hi trobem nivells de nitrats que multipliquen diverses vegades el valor màxim admès per la normativa europea
Pàgina 1 de 0
Logotip de pensemcat
Editora: Marta Rovira Martínez
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: [email protected]

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X