Sheila González i Xavier Bonal

Sheila González Motos: Doctora en Ciències Polítiques i Transformació Social i Investigadora Postdoctoral del Departament de Sociologia de la UAB. És membre del Grup de Recerca Globalisation, Education and Social Policies (GEPS) i de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la UAB. Especialista en política educativa i desigualtat social.

Xavier Bonal i Sarró: Catedràtic de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i a la Universitat d'Àmsterdam (UvA). És director del Grup de Recerca Globalisation, Education and Social Policies (GEPS) del Departament de Sociologia de la UAB. Especialista en sociologia de l'educació i política educativa.

15/01/2021
El retorn a les aules acomplint les noves normes sanitàries s'ha realitzat amb tota normalitat.
El retorn a les aules acomplint les noves normes sanitàries s'ha realitzat amb tota normalitat. | Departament d'Educació/Generalitat de Catalunya.
Els efectes de la institució escolar s'observen en l'aprenentatge, en la sociabilitat, la socialització, la conciliació laboral-familiar i la salut mental | Menys de la meitat de les llars catalanes amb infants entre 3 i 18 anys compta amb un dispositiu per cap
Pàgina 1 de 1
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència