La meva àrea d'interès no apareix a Pensem.cat. Com puc intervenir-hi?

L'espai té la voluntat d'abastar totes les branques del coneixement i es troba en un procés de creixement constant

per Pensem.cat, 15 de juliol de 2019 a les 13:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Pensem.cat és un espai d'anàlisi, reflexió i debat promogut per la Fundació Congrés de Cultura Catalana, un pont entre el coneixement expert i l'opinió pública en general, una eina que vol contribuir a millorar el coneixement i la comprensió dels grans assumptes contemporanis i de les qüestions complexes del món actual. Un espai amb voluntat d'impacte social i polític, ja sigui generant debat sobre un tema determinat, ja sigui posant el focus en un aspecte poc exposat al gran públic -o bé aportant noves perspectives a un debat amb molta exposició-, etc.

L'espai té la voluntat d'abastar totes les branques del coneixement i es troba en un procés de creixement constant. Si investigueu sobre algun àmbit que no es troba en les seccions ara per ara obertes, igualment teniu les portes obertes per difondre els resultats de les vostres recerques. No dubteu en posar-vos en contacte amb la Fundació Congrés de Cultura Catalana per trobar la manera.Pensem.cat compta amb un Consell Editorial i una xarxa extensa de col·laboradors de primer nivell, formada per acadèmics/ques doctorats/des en múltiples àmbits del coneixement, així com per grans experts en les seves respectives àrees d'actuació. Més enllà d'aquesta xarxa inicial, tots els investigadors/es i grups de recerca universitaris també poden posar-se en contacte amb l'equip de Pensem.cat per difondre els seus projectes més enllà dels circuits acadèmics estàndard, dirigint-se a una audiència generalista però informada, i amb responsabilitats sobre el dia a dia. Un exercici de transferència de coneixement científicament validat al conjunt de la població, essencial en tota missió universitària.

Els interessats/des, feu-nos arribar les vostres propostes d'article -d'un màxim de 7.000 caràcters-, que serà valorats atentament per part d'algun dels integrants del Consell Editorial.
 
Etiquetes:
MÉS SECCIONS, Pensem
Logotip de pensemcat
Cap de redacció: Bernat Ferrer
Cap de disseny i comunicació: Carme Garcia Fabón
Publicitat: publicitat@pensem.cat

Membres del Consell Editorial

Una iniciativa de: Logotip de la Fundació Congrés de Cultura Catalana
Segueix-nos a:
Cerca a Pensem:

Butlletí

 

Llicència: CC BY-NC-ND
ISSN: 2696-306X

 

Amb la col·laboració de: Logotip de la Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència